Bersahur dan Kenyang Sampai Petang. Surya S Great Grain Penyelesaiannya.

Sejak dua menjak menjaga makan ni, aku cuba mencari menu untuk dipelbagaikan ketika sahur.

Sudah pasti yang kenyang dan menyihatkan dicari. Cewah.

Jadi pada kau orang yang berdiet di bulan ramadan dan bukan acah-acah diet.

Ni kau orang boleh cuba untuk air minuman yang kenyang sebagai pendamping ketika bersahur. Tinggi serta dan protein itu faktor utama.

Surya S Great Grain

Kau tengok tu warnanya, ya ampun ‘jambu’ gila. Sexy ya amat. Pink gitu.

Dari segi rasa, tiada manis itu yang bagus means tiada campuran gula sebagai pemanis tambahan ini bagus untuk kau orang yang benar-benar nak diet.

Dilidah aku rasa olive oil tu berasa tidak terlalu kuat, paling penting serat yang ada di dalam Surya S Great Grain ni yang buat kau orang kenyang.

Paling utama bahan yang digunakan adalah mengikut sunnah. Diluluskan serta dah disahkan Halal oleh JAKIM apa lagi kau orang nak risau.

Minuman yang diadun mengikut sunnah dan halal pula. Itu key utama kau ketika membeli betul tak?

Key kedua, kau kenyang ketika bersahur dan tahan lapar sehingga ke petang. Bukankah itu matlamat supaya bertahan dan menepati piawaian diet kau orang. Hahahaha.

Bancuhan dia mudah sangat, lelaki bujang pun boleh buat apatah lagi telah berkahwin.

180ml -200 ml air suam, dicampur dengan 1 sacet Surya S Great Grain kemudian kacau dan minum.

Mudah tak? Menggunakan air suam sahaja kemudian kacau dan minum. Bawa ke kedai mamak order air suam pun boleh bancuh. Hahaha.

Mana nak dapatkan Surya S Great Grain, untuk minuman kau orang.

Cawangan Watson atau Himalaya seluruh Malaysia.

Selain itu kau orang boleh dapatkan secara atas talian di Shoppe juga ada dijual boleh klik link ini https://tinyurl.com/yy3fvkob

Harganya RM 39.90 satu packet berisi 15 sacet.

Selain itu kau orang boleh dapatkan info lanjut laman rasmi mereka di

Facebook : www.facebook.com/surya.malaysia

Instagram : www.instagram.com/surya.malaysia

Selamat mencuba bagi kau orang yang nak cuba berdiet di bulan Ramadan ni.

Loading

8 thoughts on “Bersahur dan Kenyang Sampai Petang. Surya S Great Grain Penyelesaiannya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge