THe Koppi Keluaran Bumiputera Halus Pekat

Pertama kali aku merasai Kopi yang dihasilkan oleh anak muda bumiputera. Bukan ambil dari kebun lain. Tetapi ditanam, dibaja dengan baja organik, dipetik dengan tangan. Paling penting dimasak atau dipanggang sendiri tanpa bahan campuran marjerin, gula, garam, bijan, gandum , arang tempurung kelapa.

Kalau kau kena sekali, pasti hendak cuba berkali-kali. Kenapa jadi begitu? Pemilik memastikan produk mereka bebas bahan kimia, dan kualiti tahap antarabangsa namun citarasa anak tempatan. Best tak? Mana nak dapat, kecuali dari The Koppi aje kau boleh dapat.

Ladang seluas 5 ekar di Sungkai Perak, hanya fokus pada penanaman kopi semata. Dijaga oleh bapa pemilik yang cerewet dari segi jagaan, pembajaan , petik, masak sehingga kepada pembungkusan.

Ladang The Koppi

Mana lagi yang buat kau rugi jika tak cuba The Koppi. Peminat kopi WAJIB cuba, bagi yang ada masalah dengan kopi seperti pening kepala, rasa berangin kelaian itu ada pada The Koppi.

Penggemar kopi kini tidak lagi tersekat dengan baru kopi selepas meminum The Koppi. Kopi kini bukan milik golongan tertentu sahaja, golongan marhain seperti juga mampu merasai The Koppi tahap bangsawan.

 

Buah Kopi di Pokok

 

 

Mesin pemecah kopi
Pengasingan Buah Kopi dan Biji Kopi

 

 

Biji Kopi direndam

 

Kemudian disalin rendaman air bersih
Biji kopi yang telah ditapis dari rendaman

 

Mesin Pemanggang Biji Kopi
Hasil selepas dipanggang

 

Bagai kau orang yang berminat untuk mendapatkan The Koppi, beserta harga dan facebook serta instagram boleh kau rujuk untuk offer-offer buat peminat The Koopi.

 

 

Harga:
~RM17/100gm

Cas Penghantaran:
~Rm8 SM / Rm12 SS [bagi bawah 400gm]

~Rm12 SM / Rm 17 SS [dari 500gm-1000gm]

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang The Koppi,boleh layari

Www.facebook.com/thekoppi
Instagram : thekoppi
Whatsapp : 018 923 5644

Loading

8 thoughts on “THe Koppi Keluaran Bumiputera Halus Pekat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge