Makan Makan di Suria Mall Putrajaya Presint 3

Nak mencari kedai makan memang banyak yang kita temui sama ada di dalam pasaraya mahupun di ‘food court’.

Kali ini, Pencari Makan berjaya menemui ‘food court’ makan baru yang menjadikan aneka sup dan mee.. Rempah dan menu masakan katanya dibawa selepas dipelajari di Sabah.

Wah, tak sabar rasanya Pencari Makan nak terjah lokasi makan yang berada di Putrajaya. Putrajaya ni, antara lokasi yang perlu ada kedai makan. Penjawat awam serta orang ramai yang berurusan di Putrajaya cukup ramai. Tetapi untuk mencari makanan yang kena pada selera kita pada harga berpatutan, agak sukar untuk dijumpai di Putrajaya.

PencariMakan menjumpai lokasi makan makan ini di Putrajaya dan berada di dalam mall yang sejuk dan damai. Jadi, pada korang yang bekerja di Putrajaya penjawat awam ataupun swasta boleh cuba sendiri keenakan sup serta mee yang dijual di sini. Paling meletop korang kena cuba, sambal tumis yang disediakan secara PERCUMA untuk kau orang tambah.

Lokasi Makan Makan ni berada di dalam Suria Mall, aras 3 di food court Makan Makan namanya. Kedai pilihannya betul betul sebelah kanan signage Makan Makan. Aneka Sup dan Mee untuk korang rasai sendiri keenakan sup, dan sambalnya yang ditumis.

Soto Banjar

 

Keow Teow Sup

 

Nasi Budget Nasi Putih Telur Dadar dan Sup Daging

Loading

4 thoughts on “Makan Makan di Suria Mall Putrajaya Presint 3

  1. Di tempat yang baru ni, bertempat di tingkat 2 Suria Mall Presint 3, jualan koleksi Hot Wheels diorang buat pada hari Sabtu dan Ahad bermula dari jam 11 pagi sehingga jam 6 petang.. Tapi abam sarankan korang datang hari Ahad sebab pada hari Ahad ni lebih banyak collector yang datang menjual kat situ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge