Surya S Great Grain Minuman Multi Bijiran Sihat Mengenyangkan dan Campuran Makanan Sunah

Semua pasti mengidamkan dapat mengamalkan makanan sunnah hampir setiap hari.

Namun yang pasti, makanan sunnah sukar diperolehi di Malaysia dan harganya sedikit mahal dibandingkan produk lain.

Kini Surya produk keluaran tempatan membawa S Great Grain yang mengandungi 5 bahan makanan sunnah di dalam produk terbarunya iaitu Habbatus Saudah, madu , zaitun, delima , buah tin serta 18 jenis biji-bijian lain yang diformulasi untuk memberi kesihatan yang baik kepada pengguna.

Bijirin seperti beras merah, beras perang, kacang hijau, jagung, gandum, bijan hitam dan pelbagai jenis kacang, biji benih yang mempunyai set nutrisi yang baik untuk tubuh. Karbohidrat yang baik, protein, serat makanan, vitamin dan antioksidan antara faktor booster menjadikan pilihan produk ini untuk memulakan hari dengan sempurna dan kenyang.

Perunding Diet, Nurul Aziah Musa yang turut hadir ketika majlis pelancaran produk hebat ini turut berkongsi manfaat pengambilan minuman multi bijirin dan makanan Sunnah by Surya S Great Grain.

“Minuman ini memberi manfaat kepada kesihatan. Bagi mereka yang mengamalkan diet sihat dan ingin menurunkan berat badan digalakkan pengambilan Surya S Great Grain.”

“Oat beta glucan dalam minuman ini membantu dalam mendapat berat badan ideal. Selain ia memberi rasa kenyang, ia juga membantu memperlahankan nafsu makan serta bagi untuk sistem pencernaan.” Nurul Aziah.

Berbaki beberapa hari berpuasa ini, Surya S Great Grain boleh diambil ketika bersahur kerana kandungan nutrien dan serat yang membantu mengekalkan tenaga berpuasa di siang hari.

Surya S Great Gran boleh di didapati di cawangan Watson dan farmasi seluruh Malaysia. Dijual pada harga RM 39.90 untuk 15 sacet, ia didatangkan dalam dua jenis bungkusan iaitu plastik dan kotak.

Selain itu kalian boleh dapatkan secara atas talian di Shoppe juga ada dijual boleh klik link ini https://tinyurl.com/yy3fvkob

Selain itu kau orang boleh dapatkan info lanjut laman rasmi mereka di

Facebook : www.facebook.com/surya.malaysia

Instagram : www.instagram.com/surya.malaysia

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge