Minyak Asmak Penawar Penyakit Asma?

Minyak Asmak ni abang dah mula guna sejak awal tahun hari tu. Beli untuk kegunaan anak sulong yang batuk teruk seolah ada lendir tak lepas dari tekak.

Pelbagai ubat dan supplement abang dan isteri cuba untuk memulihkan anak kami. Alhamdullilah sejak menemui Minyak Asma yang disapu selepas mandi dan sebelum tidur. Perubahan pada batuk anak sulong abang nampak perubahan.

Kemudian kami syorkan pada sepupu yang anaknya punya  batuk yang sama seperti anak sulong kami. Perubahan tidak berlaku dalam satu malam. Habis botol pertama dan pembelian botol kedua baru kami dapat melihat pada anak sepupu kami. Anaknya semakin ceria, semakin ligat bermain cukup berbeza dari sebelum ini.

Percubaan kami setelah membaca flyers yang diberi oleh jiran kami yang menjadi Ejen Jualan kepada syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd, disitu beliau sarankan kami untuk mencuba sebab melihat anak sulong kami yang batuk teruk. Itu pun selepas mengambil kira pelbagai sudut. Maklumlah, sekarang ni ada sahaja peluang dan ruang yang orang cuba pergunaan. Carian di internet dilakukan sebelum pembelian. Hehe.

Korang boleh rujuk video yang abang temui untuk tatapan korang sebelum mencuba produk minyak asmak.

Dari hasil carian itu membuatkan kami membeli dengan jiran kami dan digunapakai kepada anak kami dan mencadangkan pada sepupu saudara mara yang mempunyai masalah asma. Selain dari anak sepupu kami, ibu saudara isteri saya juga agak selesa menggunakan Minyak Herba Asmak. Beliau yang telah berusia hampir 60an telah lama menghidap asma.

Semuanya bermula apabila sepupu pulang ke kampung dan memberi pakai pada ibunya. Dari situ permulaan penggunaan kami sesama isi keluarga kami sehingga sekarang.

Permulaan mungkin agak kerap digunakan untuk memastikan ia serasi dengan anak-anak atau pengguna minyak asmak. Kami sehingga kini boleh dikatakan masih membeli dari ejen Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd. Namun semua kepulihan dan kebaikan itu datang dari Allah, kita berikhtiar dan mencuba untuk yang terbaik untuk anak-anak.

Abang pun syorkan korang kalau  anak korang yang ada asma dan bayi yang ada asma, minyak asmak ni insyallah menjadi penawar asma pada bayi dan penawar asma.

Kalau korang nak mencuba Minyak Herba Asmak ni korang boleh dapatkan maklumat ejen dari maklumat berikut,

Hotline HQ : 019 – 970 8897
Website rasmi syarikat : http://mham.com.my/

Website Minyak Herba Asmak :
http://penawarasma.com.my

Ig : mham.sdnbhd
https://www.instagram.com/mham.sdnbhd/

Fb Page :

Penawar Asma Mujarab
https://www.facebook.com/penawarasma/

Minyak Herba Asmak HQ

https://www.facebook.com/minyakherbaasmamujarabsdnbhd/

 

Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCW7XwJbaxkXCKe3f7NEucag

Jangan kata abang tak kongsi perkara kebaikan berkaitan penyakit asma dan kebaikan Minyak Herba Asmak dengan korang. Karang kata abang tak payung simpan sorang-sorang keluarga dia je berkaitan kebaikan penawar penyakit asma.

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge